F.A.Q.

Ofte stilte spørsmål

Det er ingen påmelding for hver individuelle runde. Når du melder deg på turneringen er du i utgangspunktet meldt på til alle rundene, men du velger selv hvilke og hvor mange du ønsker å spille.

Det er ikke noe formelt krav til markør. Hver runde er satt opp på en slik måte at alle variabler er låst. Vi har aktivert mulligan for at man skal kunne rette opp i utilsiktede slag f.eks. Det vil komme opp et merke for hver mulligan man bruker og vi kommer til å ha kontroll med dette.

Du trenger ikke å informere oss når du ønsker å spille runden din. Forutsatt at du er påmeldt i turneringen vil du, etter at du har logget deg inn med TrackMan profilen din, finne turneringen under “Tournaments”. Her kan du gå inn og starte den tellende runden din.

Ja, til en viss grad. Hver runde går over en uke fra mandag til søndag. Du kan selv velge når i dette tidsrommet du vil spille runden din. Du får kun ett forsøk per uke.

Nei. Hver runde er satt opp med én bane med gitte baneforhold, dvs. værforhold, utslagssted, hvor harde fairwayer og greener er, hvor raske greenene er og hvor vanskelige flaggplasseringene er. Det er viktig å legge merke til disse forholdene før du starter runden. Du vil også finne denne informasjonen under turneringsoppsettet.

Ja, alle rundene du spiller vil telle i sammendraget, enten du spiller minstekravet som er 15 runder, eller om du deltar i alle 24 rundene. Dette er slik vi kjenner det fra f.eks. FedEx Cupen. Hvis du ikke planlegger å delta i alle rundene må du rett og slett sørge for at du spiller veldig bra i de rundene du velger å delta i.

I turneringen brukes til enhver tid det aktuelle TrackMan handicappet ditt. Dette justeres automatisk etter hvert som du spiller etter samme prinsipp som WHS. Du kan lese mer om TrackMan handicap her.

Vinneren av turneringen er den som etter at alle 24 rundene er spilt har samlet flest poeng i Order of Merit.

KONTAKTSKJEMA
Påmelding Seniorserien 2024 (2. halvdel)

TOTALMEDLEMSKAP
Påmelding Vinterserien 2023/2024

TRENINGSOMRÅDE

[booked-calendar calendar="20" style="list"]
INNMELDINGSSKJEMA